U heeft niet de juiste flashplayer om deze site te kunnen bekijken, installeer een nieuwere versie door op onderstaande link te klikken:
Macromedia® Flash® Player 8
 
 

Voor alle data geldt Deo Volente

Instrumentale klanken! - 3 december 2011 - 20:00 uur
Hasselt

Grote Kerk
Sfeervol en verfrissend programma!

Evert van de Veen - orgel
Arjan Breukhoven - vleugel
Leon - panfluit

Instrumentale klanken in Hasselt

 

Hasselt –Op zaterdag 3 december a.s. organiseert Stichting Selectief een instrumentaal concert in de Grote Kerk te Hasselt. Er wordt dan gemusiceerd op orgel, vleugel en panfluit.

Evert van de Veen zal het orgel bespelen, terwijl Arjan Breukhoven plaatsneemt achter de vleugel. Leon Koppelman verleent als panfluitist zijn medewerking. Het programma biedt een zeer afwisselend repertoire. Er worden bekende klassieke werken gespeeld, maar ook psalmen en geestelijke liederen, waarvan enkele met samenzang.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Toegangskaarten zijn aan de kerk te koop. Reserveren kan ook via de website van stichting Selectief: www.veelzijdiginmuziek.nl  of telefonisch: 06-11 47 33 32. Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open.

Stichting Selectief en de betrokken musici willen op dit concert graag een steentje bijdragen aan het werk onder straatkinderen in Brazilië. Daarom wordt er tijdens dit concert gecollecteerd voor Janneke en Fernando Galvão-Hulst. Het echtpaar werkt in de Braziliaanse miljoenenstad Rio de Janeiro en wordt vanuit Nederland financieel gesteund door de stichting Jafet.


 Terug naar het concert overzicht
nieuwe CD Take Five
 
Psalmzangavond
Vriezenveen
31 oktober 2020 - 19:30 uur
    Powered by In-Facto